Referenties

Niets is zo overtuigend als daadwerkelijk meemaken van wat het updaten van je kledingkast nou betekent. Hieronder een aantal dames aan het woord over Duurzaam Combineren sessie die bij hun heeft plaatsgevonden.

 

Jerney heeft een geweldig gevoel voor mode! Er ging een wereld voor me open toen ik door Jerney’s ogen naar mijn kledingkast leerde kijken. Ik koop best regelmatig een nieuw kledingstuk en toch stond ik vaak voor mijn kast met het gevoel dat ik ‘niets had om aan te trekken’. Dankzij Jerney heb ik nu allerlei nieuwe combinaties achter de hand en voelt mijn kledingcollectie bijna als nieuw!

De nuttige algemene stylingtips en het kleuradvies (meer bruintinten!) maakten de TTC-sessie compleet. En het was ook nog eens heel gezellig 🙂 Kan het iedereen aanbevelen!

 

Maartje (26)

Pasfoto Suzanne vierkant

Aan alles was te merken dat dit haar passie is: Jerney straalde veel bevlogenheid en enthousiasme uit! Ze was lekker direct en durfde de grenzen op te zoeken door (voor mij) verrassende combinaties voor te stellen.

Tegelijkertijd gaf ze me de ruimte om aan te geven waar ik mij zelf goed bij voelde. Ze heeft me op allerlei creatieve ideeën gebracht over kledingcombinaties, hoe ik mijn kleding kan dragen, en zelfs mijn schoenen en haar werden niet overgeslagen. Ook heeft ze geadviseerd welke kledingstukken en kleuren mijn garderobe compleet zouden maken. Achteraf ontving ik per mail nog een keer alle tips die ze had gegeven, een persoonlijk moodboard én foto’s van de setjes die we hadden gemaakt. Heel handig om zo achteraf alles nog een rustig terug te kunnen bekijken. Ik denk dat elke vrouw hier blij van wordt! Voor mij vanaf nu in ieder geval een stuk minder getreuzel voor m’n kledingkast :-)”

Suzanne (22)

Jerney is gewoon een topper! In een middagje hadden we mijn kledingkast onder de loep genomen. Terwijl ik dacht dat ik vooral nieuwe kleding nodig had, toverde Jerney een hele hoop setjes tevoorschijn. En gaf ze me ook meteen tips mee over welke items ik eventueel nog zou kunnen aanschaffen (die voor mij heel haalbaar waren). Met kleding- en stijladvies heeft ze me echt vertrouwen in mezelf meegegeven. Ze wist vlot in te schatten wat ik leuk vond, maar heeft me ook geprikkeld en uitgedaagd door haar variaties. Haar advies voelt als een frisse wind! Dank Jerney! Want mijn kledingkast was altijd een stress puntje.

Ook voor deze foto is de visagie en styling gedaan door TTC.

Annemarie (37)

Pasfoto MoniqueIk ben zo blij met het advies van deze dame. Ze heeft kijk op de laatste mode, kan met iets wat al jaren in je kast hangt of ligt een nieuwe outfit creëeren door anders te combineren dan je zelf zou doen en geeft goede en duidelijke adviezen. Leg rustig je kleding lot in haar handen en je bent weer blij met wat er in je kast hangt. Kortom, een fashion topper.

 

 

 

Monique (41)

fokke-1De wens: een trouwoutfit met een wauw-effect, maar vaker te dragen.

Na een eerste gesprek met Jerney waren we al snel uit welke stijl het moest zijn. Het fijne is dat ze vanuit mijn eigen wens, verder denkt en invult. Via internet deed ze wat voorwerk en toen de stad in. Prettig doelgericht, goed advies en duidelijk (dat is wat je wilt als man toch?) Het resultaat, een schitterend pak met de juiste kleurafstemming met overhemd, bretels en natuurlijk de schoenen. Ik ben er klaar voor, thanks Jerney.

TTC heeft ook hier de volledige styling en visagie gedaan.

Fokke (42)

Lieve Jerney, dank voor geweldige leuke inspirerende kledingkast sessie. Wat een mooie nieuwe combinaties met kleding die ik al jaren achterin de kast heb hangen. Heerlijk om te doen en om jou creatief bezig te zien met duurzaam combineren. Dank👍x

Janet (48)

Hai Jerney, jazeker, ik vond het echt fantastisch. Je hebt me goed op weg geholpen. Ik heb een veel beter beeld gekregen van wat bij mijn figuur past. En heb zelfs zin gekregen om te gaan shoppen, iets waar ik altijd tegenop zag. Dank voor de uitleg, de tips en de voorbeeldfoto’s. Ik had nooit gedacht dat ik er zo leuk uit kon zien met die kleren. Je hebt me echt geïnspireerd! Bedankt!

Sara (60)