Dit kan ik voor je doen

Duurzaam Combineren

Fashion/mode is een breed begrip wat voor iedereen wat anders betekent. Het bijhouden van de laatste mode is nog niet zo gemakkelijk. Met name niet voor je portemonnee. Mijn doel is dan ook om je er fashionable uit te laten zien met de kleding die je al hebt. Duurzaam combineren noem ik dit; goed voor je portemonnee en het milieu. Laat mij jou met een andere blik naar je eigen garderobe kijken. Zo hoef je niets nieuws aan te schaffen en al helemaal niets weg te gooien, maar loop je er wel weer ‘als nieuw’ bij.

 

Zo werkt het

We beginnen met het inventariseren van jouw wensen. Na dit goede gesprek duiken we je kast in. Alles halen we erbij: van basisstukken tot feestkleding en van accessoires tot sieraden. Ik kijk niet alleen naar je kleding, maar ook naar jou. Welke stijl past bij je, wat accentueert je lichaamsvorm of juist niet, welke kleuren doen je goed, et cetera. We selecteren alles, waarna we opnieuw sets gaan maken. Hier nemen we foto’s van, die je direct geprint van mij krijgt als een soort ‘Lookbook’ waarmee je op een later tijdstip je geheugen nog eens kunt opfrissen.

Een idee krijgen of dit wat voor je is? Er zijn je al wat voorgegaan [referenties]

Shop till you drop

Wil je toch een keer een heel andere kant op met je stijl, dan kan dat natuurlijk ook. Ik ga graag met je shoppen om mee te kijken wat goed bij je past en waar jij je lekker in voelt. Dit kunnen we doen na een Duurzaam Combineren sessie, maar dit kun je ook telefonisch met me afspreken. De procedure is min of meer gelijk; eerst gaan we inventariseren wat je graag wil en wat je per se niet wil. Met deze informatie maak ik een moodboard en selecteer ik de winkels erbij.  We maken een afspraak voor het shoppen en gaan naar diverse winkels om een goede selectie te maken. We eindigen met een aantal sets waar je weer even mee vooruit kunt.